Millors restaurants vegans Granada

Restaurante Hicuri Art Vegan 

Calle Varela, 4, 18009 Granada

 4,7/5

Per respecte als animals. El veganisme no és una mera qüestió de dieta. És un compromís moral i polític basat en el respecte cap als animals. Considerar que els altres animals són individus amb interessos que mereixen ser respectats implica deixar de utilitzar-los en qualsevol àmbit (alimentació, vestimenta, experimentació, entreteniment …) i evitar que milers d’ells morin a cada segon en escorxadors, granges, zoos, laboratoris, granges pelleteres, etc. Viure de manera vegana implica decidir no ser més partícip d’aquesta indústria d’explotació, sofriment i mort, i promoure valors com el respecte, la igualtat, l’empatia o la solidaritat.

 

 

Wild Food 

Plaza Isabel la Católica, 5, 18009 Granada

4,6/5

Wild Food va obrir les seves portes per revolucionar la gastronomia amb menjar saludable, creativa, deliciosa i 100% vegana. A més, apostem per productes locals de quilòmetre 0 i de temporada. El nostre propòsit: Impulsar una alimentació conscient, amb valor nutritiu i que gaudeixis

 

 

MIMIMI 

Pje. Prof. Sainz Cantero, 7, 18002 Granada

4,6/5
Uns 55 metres quadrats, una terrassa que dóna a la plaça, una vitrina del meu color favorit (el groc Chillón) i uns entrepans que et mors del que rics que estan, vegans.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *