TOP 5 RESTAURANTS VEGANS A MURCIA

Aquí podràs trobar els 5 millors restaurants vegans a Múrcia, Espanya.

Si encara no saps on anar i estàs  buscant un restaurant vegà on menjar bé quedat aquí on et mostrarem on gaudir d’uns bons plats per a menjar.

TOP 5 Vox Populi

restaurant vega Vox Populi - murcia

Restaurant de Cuina creativa molt variada on podrà gaudir qualsevol que sigui la seva tendència alimentosa. El primer restaurant a Múrcia a comptar amb el reconeixement per part de la Conselleria de Salut com a RESTAURANT APTE PER A CELÍACS i a més amb una oferta extensa de receptes vegetarianes i veganes

TOP 4 Veg & Roll

restaurant vega Veg & Roll - murcia

Si vols canviar una mica d’ambient de restaurant i et ve de gust picotejo i unes bones cerveses amb els teus amics et recomanem Veg & Roll on podràs demanar tapes veganes amb un ambient amigable i de confiança.

TOP 3 El Jardín de los Dragones

restaurant vega El jardin de los dragones - murcia

El jardí dels dracs és el teu espai vegà a Múrcia. Un racó on gaudir de la teva alimentació d’una manera alternativa i saludable.

TOP 2 Restaurant El Gira-sol

restaurant vega Restaurante El Girasol - murcia

Restaurant El Gira-sol és un restaurant vegà acollidor amb una gastronomia excel·lent i una gran qualitat a un preu molt raonable és classificat com uns dels millors a Múrcia.

TOP 1 Vegan Queen

restaurants vegans a Múrcia - vegan queen

Vegan Queen segons Google i nosaltres es mereix el Top 1 dels restaurants vegans a Múrcia on podràs gaudir d’un ambient espectacular en aquesta meravellosa ciutat i una gastronomia excel·lent .

Amb aquest TOP 5 hem finalitzat i esperem que gaudiu de la vostra estada a Múrcia i una meravellosa gastronomia amb aquests restaurants Esperem que t’hagi ajudat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *